'Panorama des del pont', d'Arthur Miller, arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Eduard Fernández i Jordi Martínez, a 'Panorama des del pont' / Foto: ACN

Eduard Fernández i Jordi Martínez, a 'Panorama des del pont' / Foto: ACN

L'obra 'Panorama des del pont', del dramaturg nord-americà Arthur Miller, arriba aquest divendres a l'escenari del Teatre-Auditori. Eduard Fernández es posarà a la pell d'Eddie Carbone per interpretar aquesta història d'amor, passió, obsessió i gelosia amb el rerefons de la immigració clandestina a Nova York a la dècada dels 50. El muntatge, dirigit per Georges Lavaudant, començarà a les nou del vespre. El preu de les entrades és de 26 euros.

'Panorama des del pont' es va presentar a Broadway el 1955. Arthur Miller va reescriure i estrenar a Londres el 1956 aquesta història d'amor, obsessió i venjança que aborda el drama de la immigració il·legal a la Nova York dels anys 50. Eddie Carbone, interpretat per Eduard Fernández, és un honrat treballador portuari d'origen italià que viu obsessionat per la passió que sent per la seva neboda (Marina Salas), a qui va acollir amb la seva dona (Mercè Pons) quan va quedar òrfena. Serà una situació insostenible que el superarà i el durà a trair la família i a trencar la llei de silenci establerta entre els treballadors. El punt d'inflexió és l'arribada de dos cosins italians, un dels quals (Marcel Borràs) començarà a festejar amb la noia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.