Camerata Coral Sant Cugat interpreta avui 'Anima mea' al Monestir en el Cicle de Música Sacra Coral


  • Comparteix:

Una actuació de Camerata a l'església del Monestir / Foto: Camerata Sant Cugat

Una actuació de Camerata a l'església del Monestir / Foto: Camerata Sant Cugat

Camerata Coral Sant Cugat actua aquest divendres, sota la direcció de Xavier Baulies, en el 4t Cicle de Música Sacra Coral amb el concert 'Anima mea'. La proposta, un programa de polifonia coral sacra per a la lloança, s'interpretarà parcialment a capella amb l'acompanyament d'un piano-orgue i copes d'aigua. L'espectacle començarà a les nou del vespre a l'església del Monestir.

El títol del programa es basa en l'obra més antiga de la selecció del concert, 'Anima mea liqüefacta est' de Martinus Rivaflecha. El repertori que es podrà sentir al concert conté obres entre el segle XVI i l'actualitat amb compositors de música coral antiga com Martinus Rivaflecha i Antonio Lotti, passant per compositors romàntics com Elgar, Rheinberger i Cesar Frank fins arribar a compositors contemporanis com Tavener, Busto, Lauridsen i Cohen.

El director de la Camerata, Xavier Baulies, explica que la selecció de música sacra que ofereixen és molt fresca i és una invitació a la bellesa.

Xavier Baulies

El programa del Cicle de Música Sacra és un passeig a través de la música sacra molt agradable i amb molta musicalitat. És l'expressió de la bellesa de l'ànima i de la lloança a la vida.


Els concerts seran benèfics a favor de Càritas Sant Cugat amb un preu d'entrada de 10 euros. Es poden comprar anticipadament a l'Oficina de Turisme i mitja hora abans de cada actuació.

El 4t Cicle de Música Sacra Coral al Monestir té la col·laboració de la parròquia de Sant Pere Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.