La Carpa de Valldoreix obrirà les seves portes a mitjans de juliol


  • Comparteix:

El vocal de Serveis Personals ha dit que amb la carpa s'obre un nou espai al poble

El vocal de Serveis Personals ha dit que amb la carpa s'obre un nou espai al poble

Les entitats de Valldoreix disposaran d'aquí a un mes d'un nou recinte on celebrar les seves activitats amb l'entrada de funcionament d'una carpa ubicada al costat del Casal de Cultura. La instal.lació de la carpa, una de les principals inversions de l'EMD per a l'exercici d'enguany, és una mesura provisional mentre Valldoreix no tingui un nou Casal Cultural.

Tot i que estava previst que la carpa entrés en funcionament a la primavera, serà finalment a mitjans de juliol quan 'La carpa dels dissabtes' obri les seves portes. La finalitat d'aquesta nova instal.lació és oferir un espai on els col.lectius valldoreixencs puguin realitzar les seves activitats culturals en unes millors condicions que al Casal de Cultura.

La carpa, que tindrà 300 metres quadrats, es col.locarà al costat del Casal de Cultura, just on abans estava ubicada la brigada municipal. El vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, ha afirmat que la carpa entrarà es posarà en marxa en breu amb la finalitat d'acollir part de les activitats d'estiu:

Josep Casadellà

La intenció es que es comencin a fer activitats aquest estiu, i que faci de refugi en cas que plogui al cicle de cinema a la fresca


La instal.lació de la carpa és una actuació provisional a l'espera que Valldoreix tingui un nou Casal de Cultura, amb capacitat per acollir l'actual volum d'activitats i tallers i el programa de representacions.
Segons els plans de l'EMD, la intenció és dividir el nou recinte en diverses sales per acollir espectacles de qualsevol format.

La construcció de la carpa és una de les inversions importants de l'EMD de Valldoreix per aquest any, juntament amb la urbanització del carrer Avet i l'adequació de la piscina del complex esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.