La Mostra de Dansa, protagonista de la proposta d'avui del Sant Cugat Balla


  • Comparteix:

Una edició anterior de la Mostra de Dansa / Foto: web Teatre-Auditori

Una edició anterior de la Mostra de Dansa / Foto: web Teatre-Auditori

Sant Cugat acull aquest dissabte una jornada farcida de dansa amb la 12a edició de la Mostra de Dansa de Sant Cugat. El parc Ramon Barnils es convertirà a les sis de la tarda en l'escenari en què les escoles de ball locals oferiran un tast del treball que fan a les seves aules. A les nou del vespre, l'Institut del Teatre oferirà l'espectacle 'Minus 16' al Teatre-Auditori per recaptar fons per al Grup de Teatre Social de Femarec, format per treballadors amb discapacitats psíquiques i trastorns mentals.

Dansa Solidària és un projecte nascut a l'Institut del Teatre que vol contribuir a ajudar els sectors més desfavorits de la societat, a la millora de la qualitat de vida d'aquells que més ho necessiten.

L'espectacle és fruit dels tallers de clàssic, contemporani i espanyol de les escoles de dansa de l'Institut del Teatre. Per tancar la vetllada, la jove companyia IT Dansa oferirà la coreografia Minus 16, d'Ohad Naharin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.