140 alumnes de secundària debuten a l'escenari amb el projecte 'Tots dansen'


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle

Moment de l'espectacle

Treball en grup i compromís són alguns dels conceptes que han treballat els 140 alumnes dels instituts Arnau Cadell i Leonardo da Vinci en el muntatge que aquest dimecres han portat al Teatre-Auditori en la programació de Sant Cugat Balla. 'Tots dansen' és un projecte pedagògic que, a través de la dansa, ha permès els estudiants treballar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània. Prop de 300 persones han assistit a l'acte.

Després de setmanes d'assajar les coreografies, els alumnes han posat en pràctica sobre l'escenari tot el que han après. Ritmes mediterranis, balcànics i orientals formaven part de l'espectacle, que també ha inclòs cançons de rock i la peça 'We will rock you', de The Queen, que han cantat a capella les 140 veus.

La ballarina i formadora Bea Vergés ha estat l'encarregada de coordinar la feina que han fet els mestres dels dos centres. Per Vergés la iniciativa aporta molt més que la dansa als estudiants.

Bea Vergés

La dansa en si és el que menys aprenen. El treball en grup i el compromís són imprescindibles. A més, han vist la feina que hi ha per tirar endavant un espectacle.


Els familiars dels ballarins han presenciat l'espectacle amb atenció i, en algun tram, s'han afegit a seguir el ritme. Alguns d'ells coincideixen en els beneficis de propostes que combinen l'educació amb la dansa.

Familiars

És una proposta meravellosa. La meva filla ve molt contenta i amb molta i·lusió. / Em sembla perfecte. Tot el que sigui aprendre i motivar és molt positiu. / Això dóna recursos als nois i a les noies per veure les coses de manera diferent.


Cugat.cat oferirà properament el vídeo íntegre de l'espectacle, que forma part de la 12a edició del Sant Cugat Balla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.