L'Escola de Música de Valldoreix obre avui les inscripcions del curs vinent


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música de Valldoreix-EMD  / Foto: Valldoreix.cat

L'Escola Municipal de Música de Valldoreix-EMD / Foto: Valldoreix.cat

L'Escola de Música de Valldoreix obre aquest dilluns el període d'inscripcions per al curs 2016-2017 per als alumnes de l'escola. També s'obre el termini de preinscripcions d'alumnes nous, que es farà a través d'un formulari a la pàgina web que estarà disponible fins al 20 de maig.

Entre aquest dimecres i l'11 de maig, l'escola ofereix un servei d'orientació en la tria d'instrument als nous alumnes, un servei que necessita cita prèvia. Entre el 25 i el 27 de maig es confirmarà l'adjudicació de places per correu electrònic i es donarà una hora de cita per a la signatura de la matrícula, que serà de l'1 al 10 de juny, amb un cost de 72 euros.

El director del centre, Manel Cerdà, ha explicat que en el curs que ve es mantindran les novetats de l'any passat, les classes de bateria i el servei de logopèdia, i que la resta d'oferta seguirà igual que els cursos anteriors.

Manel Cerdà

De cara aquest any mantenim les novetats de l'any passat, que van ser l'assignatura de bateria i el servei de logopèdia que mirarem de potenciar-los encara més.


Els horaris del curs es publicaran a la Intranet de l'escola el 4 de juliol, quan també començarà el termini de renúncia de la inscripció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.