'Capitán América: Civil War' i dues pel·lícules més, les estrenes de la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

Els cinemes de Sant Cugat ofereixen aquest divendres tres novetats. Arriba 'Capitán América: Civil War', l'última part de la trilogia de l'univers Marvel. També s'estrenen dos biopics: el film francès sobre el primer artista de circ negre a França 'Monsieur Chocolat' i 'Trumbo: La lista negra de Hollywood', la història d'un dels guionistes més famosos de Hollywood dels anys 40. 'Capitán América: Civil War' i 'Monsieur Chocolat' es podran veure als dos cinemes de Sant Cugat i 'Trumbo', només als Yelmo.

ESCOLTA-HO

'Capitán América: Civil War'
Després de dirigir la segona part de la saga, els germans Russo tornen amb la tercera pel·lícula de les aventures d'Steve Rogers. La història arranca arran dels fets del film 'Vengadores: La Era de Ultrón'. Després que un altre incident internacional involucri el grup de superherois, augmentaran les pressions polítiques per instaurar un sistema que exigeixi més responsabilitats i que determini quan s'hauran de contractar els serveis de 'Los Vengadores'. Aquesta nova situació dividirà el grup mentre intenta protegir el món del nou malvat.



'Monsieur Chocolat'
Aquest film relata la vida de Rafael Padilla, més conegut com monsieur Chocolat, el primer artista negre que va aparèixer en un escenari francès a finals del segle XIX. Aquesta pel·lícula retrata la fama, l'amistat, els diners fàcils i la discriminació que va trobar l'artista en la seva vida.



'Trumbo: La lista negra de Hollywood'
El biopic del famós guionista de Hollywood Dalton Trumbo narra la història de la seva exitosa carrera i com aquesta arriba a la fi després d'entrar a la llista negra de Hollywood en 1940 per la cacera de bruixes de McCarthy. El protagonista, Bryan Cranston ('Breaking bad'), va ser nominat a l'Òscar per l'actuació en el film.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.