L'Encabronada fa esclatar de foc i so Sant Cugat


  • Comparteix:

El correfoc dels Diables ha tornat a omplir el centre de Sant Cugat de foc, fum i so. Aquesta vegada, però, per celebrar el primer any de vida del Boc de Can Vernet. Per a l'ocasió, la colla local s'ha acompanyat dels diables de Torrelles de Llobregat, de les Franqueses del Vallès i del barri de Ca N'Aurell de Terrassa. Tot plegat ha estat un dels plats forts de l'Encabronada d'enguany, que mobilitza grans i petits durant tres dies.

Tot i així, un accident ha obligat a parar durant uns minuts el correfoc. Un home ha caigut d'una escala domèstica al carrer d'Endavallada. Tot i que en aquell moment el correfoc estava encara a la plaça d'Octavià, l'home, d'edat avançada, ha estat atès per una ambulància i traslladat a Mútua Terrassa. Segons les primeres informacions, l'home s'ha enfilat a l'escala per retirar una de les traques del correfoc.

L'Encabronada encara aquest diumenge la darrera jornada. Les activitats començaran a dos quarts d'onze del matí amb un taller de zumba i hi haurà activitats solidàries en benefici de l'ONG Petits Músics del Món. De fet, els nens beneficiaris d'aquesta associació també hi participaran amb una actuació de dansa a les dotze del migdia. Les activitats acabaran a dos quarts de vuit del vespre amb la traca final i una actuació del grup de reggae Mandràgora.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.