'El bon lladre' arriba avui al Casal de Mira-sol amb Josep Julien


  • Comparteix:

Josep Julien és el protagonista de l'espectacle / Foto: XCCP

Josep Julien és el protagonista de l'espectacle / Foto: XCCP

L'actor Josep Julien interpretarà aquest divendres el monòleg 'El bon lladre', de l'irlandès Conor McPherson, al Casal de Mira-sol. Dirigit per Xicu Masó, l'espectacle explica la història d'un personatge que intenta esquivar el destí en una Irlanda solitària i trista. La funció comença a les nou del vespre i l'entrada costa 10 euros. La proposta forma part de la programació Cultura de prop i l'Off Teatre-Auditori.

Julien, que a més de ser intèrpret ha traduït l'obra al català, ha explicat al 'Molta comèdia' de Cugat.cat que el monòleg se situa a la Irlanda dels anys 90, en un context dominat per l'IRA, les màfies locals i la crisi econòmica. En aquest context neix un personatge que, com diu Julien, es troba en una classe tres vegades per sota de les classes populars.

Josep Julien

És un sicari d'una petita màfia local que no té la categoria d'assassí però s'encarrega d'estomacar a qui li manen. En una d'aquestes sortides es troba en un embolic que ell no desitja i que no està acostumat a gestionar.


L'actor ha afegit que el monòleg convida l'espectador a reflexionar sobre què és el bé i el mal, i qui és bo i dolent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.