El Teatre-Auditori acull aquest cap de setmana l'òpera 'Oh, l'amor!'


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle / Foto: Liceubarcelona.cat

Moment de l'espectacle / Foto: Liceubarcelona.cat

El Teatre-Auditori acull l'òpera 'Oh, l'amor!', un espectacle que es podrà veure aquest dissabte i diumenge en sessió doble, a tres quarts d'onze del matí i a tres quarts de dues del migdia. La peça va guanyar la quarta edició del concurs Òpera a Secundària, on es premien muntatges adreçats a alumnat de secundària. L'obra, escrita per Mario Ros Vidal, té com a protagonistes estudiants d'institut amb el suport de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). L'entrada costa 13 euros.

L'òpera tracta la història d'Ernest, un pare de família que vol controlar la vida dels seus tres fills. L'enamorament del menor amb una companya de classe trencarà l'estabilitat de tota la família i el pare decidirà que tots s'han de sotmetre a sessions de teràpia conjunta. Però aviat es desperta una passió amorosa entre l'Ernest i la terapeuta. Això farà que accepti la relació del seu fill i es restitueixi l'equilibri familiar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.