'El Olivo', d'Icíar Bollaín, principal estrena de la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Anna Castillo i el debutant Manuel Cucala protagonitzen 'El Olivo' d'Icíar Bollaín

Anna Castillo i el debutant Manuel Cucala protagonitzen 'El Olivo' d'Icíar Bollaín

La cartellera santcugatenca es renova aquest divendres amb quatre noves propostes. Les sales de Yelmo i Cinesa projectaran la nova pel·lícula de la madrilenya Icíar Bollaín, 'El Olivo', i l'adaptació a la gran pantalla de la sèrie de Disney 'Violetta', 'Tini: El gran cambio de Violetta'. Yelmo també ofereix el film d'acció 'Triple 9' i el western 'La venganza de Jane'.

ESCOLTA-HO

'El Olivo'
Dos anys després del documental 'En tierra extraña', la directora madrilenya Icíar Bollaín proposa 'El Olivo', un llargmetratge on torna a tractar el tema de la crisi.

En aquesta ocasió, utilitza com a teló de fons una emotiva història que es converteix en una metàfora de la vida i les seves etapes. La pel·lícula parla d'Alma (Anna Castillo), una jove de 20 anys per a qui el seu avi, que va deixar de parlar de sobte fa anys, és la persona més important del món. Ella està obsessionada amb la idea que l'única cosa que li pot tornar la parla és recuperar una olivera que la seva família va vendre contra la seva voluntat fa 12 anys. Per aconseguir-ho, comença una aventura amb el seu oncle arruïnat per la crisi, el seu company de feina, uns amics i la resta del poble per viatjar cap a Düsseldorf on hi ha la monumental olivera.



'Tini, el gran cambio de Violetta'
'Violetta', el fenomen televisiu de Disney, fa el salt al cinema amb 'Tini: El gran canvi de Violetta'. En aquesta ocasió, l'estrella adolescent Tini es troba amb un dilema. Una extenuant carrera musical i una vida personal complicada li han impedit escoltar realment la seva veu interior. L'artista es qüestionarà tota la seva vida i s'embarcarà en una nova aventura per coneixer-se a si mateixa i convertir-se en una nova artista. En un estiu ple d'aventures, aconseguirà definir-se com a persona i perseguir els seus somnis.

Juan Pablo Buscarini ('El inventor de juegos' i 'Un cuento chino') dirigeix aquest film amb guió de Ramón Salazar ('Tengo ganas de ti' i '3 metros sobre el cielo').



'Triple 9'
'Triple 9' gira al voltant d'una banda de criminals i de policies corruptes que tenen seriosos problemes. La màfia russa els està fent xantatge i l'única manera de tractar amb ells és fent un atracament extremadament perillós. És llavors quan tramen un complicat pla: assassinar un oficial de policia per dur a terme el major atracament mai no fet a la ciutat.

Casey Affleck, Woody Harrelson, Chiwetel Ejiofor i Kate Winslet encapçalen el repartiment d'aquesta nova pel·lícula de John Hillcoat.



'La venganza de Jane'
‘La venganza de Jane’ es una història de Brian Duffield, que també s'ha encarregat del guió amb Anthony Tambakis i Joel Edgerton.

Natalie Portman es posa a la pell de la jove Jane, esposa d'un dels personatges més perillosos de l'oest. Un dia el seu marit torna a casa amb vuit ferides de bala perquè la banda del cruel Bishop l'ha cosit a trets. L'home sobreviu, però sap que és qüestió de temps que Bishop i la seva banda tornin a rematar la feina. Jane decideix no esperar i anar directament a buscar-los. Amb l'ajuda d'un enemic del seu marit, un home enamorat d'ella, Jane s'enfrontarà a la banda de delinqüents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.