La Canals commemorarà el cinquè aniversari de la mort de Grau-Garriga amb una exposició provocadora


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art ha exposat en més d'una ocasió l'obra de l'artista santcugatenc / Foto: Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art ha exposat en més d'una ocasió l'obra de l'artista santcugatenc / Foto: Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art commemorarà el cinquè aniversari de la mort de Josep Grau-Garriga amb una exposició provocadora que vol reivindicar la figura de l'artista santcugatenc. Entre el 28 de maig i el 7 de setembre, la galeria oferirà una mostra de parets blanques amb tres obres de petit format de l'autor: un dibuix, una pintura i un tapís. Tot plegat té la voluntat de provocar l'espectador i reclamar a la ciutat un major reconeixement de Grau-Garriga i la seva obra.

El propietari de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, explica que l'exposició vol demostrar que l'artista santcugatenc és una de les figures cabdals de l'art català del segle XX. Canals s'ha mostrat crític amb el reconeixement que, fins ara, ha tingut a Sant Cugat i afirma que totes les accions proposades a la ciutat van molt lentes.

Josep Canals

Amb aquesta exposició volem demostrar un cop més que Grau-Garriga és un santcugatenc internacional i que tots els reconeixements que si li volen fer a la ciutat van molt lents. Depèn de qui mani, ens podem quedar sense Fundació Grau-Garriga.


En aquesta mateixa línia, Canals s'ha mostrat sorprès que Sant Cugat no exploti la marca de Grau-Garriga i afirma que en d'altres ciutats catalanes seria 'impensable' el tracte que se li ha donat a l'artista.

Josep Canals

És impensable que després de cinc anys no tinguem un carrer Grau-Garriga, que no tinguem una ruta Grau-Garriga pels carrers de la ciutat. Altres ciutats catalanes ho fan per posar en valor els seus artistes i donar-los més volada.


L'exposició vol mostrar la força creativa de Grau-Garriga a través de tres suports diferents: el dibuix, la pintura i el tapís; i es podrà veure a la galeria santcugatenca a partir del 28 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.