El salt d''Angry Birds' a la gran pantalla, als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

'Angry Birds' es podrà veure en català a Cinesa

'Angry Birds' es podrà veure en català a Cinesa

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb quatre noves pel·lícules. Les sales de Yelmo i Cinesa projectaran el film sorgit de la saga vídeojocs 'Angry Birds', el biopic del matemàtic Srinivasa Ramanjuan 'El hombre que conocía el infinito' i la darrera producció dirigida per Gavin Hood, 'Espías desde el cielo'. Yelmo també proposa 'La bruja', l'òpera prima de Robert Eggers.

ESCOLTA-HO

'Angry Birds'
Fa gairebé tres anys que l'empresa finlandesa Rovio Entertainment va donar llum verda a l'adaptació cinematogràfica del seu vídeojoc 'Angry Birds', que s'ha convertit en el més venut de la història en suports mòbils.

La història del film es desenvolupa en una illa poblada per ocells feliços que no volen. En aquest paradís, Red, un ocell amb problemes de mal geni, el veloç Chuck i el volàtil Bomb mai no han acabat d'encaixar. Però quan l'illa rep la visita d'uns misteriosos porcs verds, aquests ocells, fins ara marginats, hauran de descobrir què tramen els nouvinguts.

La pel·lícula es podrà veure en català a les sales de Cinesa.



'La Bruja'
El debutant Robert Eggers, premiat amb al Festival de Sundance com a millor director, dirigeix i escriu aquesta pel·lícula de terror ambientada a la Nova Anglaterra de 1630. La pel·lícula explica la història d'una família de colons cristiana, formada per un matrimoni i els seus cinc fills, que viu a prop d'un bosc que, segons les creences populars, està controlat per un mal sobrenatural. Quan el seu fill acabat de néixer desapareix i els cultius no creixen, els membres de la família es rebel·len els uns contra els altres. Més enllà dels pitjors temors, s'hauran d'enfrontar a l'amenaça del bosc.

El film està protagonitzat per Anya Taylor-Joy ('Atlantis' i 'Vampire Academy'), Ralph Ineson ('Las crónicas de Blancanieves: El Cazador y la Reina del Hielo' i 'Kingsman: Servicio secreto'), Kate Dickie ('Juego de tronos' i 'Filth, el sucio') i Julian Richings ('Regresión' i 'A Christmas Horror Story').



'El hombre que conocía el infinito'
Dev Patel protagonitza aquest biopic escrit i dirigit per Matthew Brown sobre el matemàtic indi Srinivasa Ramanujan, un jove geni autodidacta que va fracassar a la universitat a causa del seu estudi gairebé obsessiu i aïllant de les matemàtiques. Decidit a dedicar-se a la seva passió, tot i el rebuig i la burla dels seus companys, Ramanujan ingressa al Trinity College de Cambridge sota la tutela de GH Hardy (Jeremy Irons), un eminent i excèntric professor de matemàtiques que reconeix la seva brillantor i lluitarà sense descans per aconseguir el reconeixement que el pupil mereix. Amb l'ajuda d'Hardy, el treball de Ramanujan evoluciona de tal manera que revolucionarà les matemàtiques i transformarà la forma en què els científics les expliquen al món.



'Espías desde el cielo'
És legítim sacrificar la vida d'una nena per salvar vuitanta persones que podrien perdre la vida en un atemptat terrorista? Aquest és el dilema que planteja aquest film dirigit per Gavin Hood.

La coronel Katherine Powell (Helen Mirren), una oficial de la intel·ligència militar britànica, lidera una operació secreta per capturar un grup de terroristes a Nairobi, Kenya. Quan s'adona que els terroristes estan en una missió suïcida, ha de canviar els seus plans. El pilot nord-americà de drones Steve Watts (Aaron Paul) rep l'ordre de destruir el refugi on són els terroristes, però una nena de nou anys ingressa a la zona on podria resultar ferida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.