L'Orquestra Simfònica omple el Teatre-auditori amb motiu del Dia de l'Assegurança de Catalana Occident


  • Comparteix:

Més de 700 persones han assistit al concert que el grup Catalana Occident organitza cada any al Teatre-auditori, amb motiu del Dia de l'Assegurança. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha ofert un repertori d'Strauss i Brahms per commemorar el 140è aniversari de l'empresa, patrocinadora del Centre Cultural.

Per sisè any consecutiu, el Teatre-auditori ha estat el punt de trobada dels socis de Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat des de 1971. El grup assegurador ha agraít al confiança dels seus clients amb un concert a càrrec de l'Orquestra Simfònica, que ha arrencat forts aplaudiments en les vuit peces que ha interpretat.

La batuta de Josep Ferrer ha marcat, en primer lloc, l'obertura acadèmica de Brahms, per després donar pas a un concert per a piano i orquestra de Grieg que ha entusiasmat el públic. L'alcalde Lluís Recoder ha assistit, com cada any, al Dia de l'Assegurança, entre d'altres coses, per reconèixer la contribució que fa Catalana Occident al desenvolupament d'activitats del Teatre-auditori:

Lluís Recoder

Quan ve una empresa a Sant Cugat, jo li demano que també s'impliqui i faci vida a la ciutat


La segona part del concert ha arrencat amb el preludi 'El tambor de Granaderos' de Chapi i ha continuat amb una brillant selecció de valsos i polques de Johan Strauss.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.