A la venda 'Animals d'hivern', la guanyadora del Premi de Poesia Sant Cugat a la Memòria de Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

Eva Baltasar, guanyadora del premi / Foto: ACN

Eva Baltasar, guanyadora del premi / Foto: ACN

L'obra guanyadora de la 14a edició del Premi de Poesia Sant Cugat a la Memòria de Gabriel Ferrater, 'Animals d'Hivern' d'Eva Baltasar, surt a la venda aquest divendres a les llibreries de la ciutat. La presentació del llibre es farà dimarts de la setmana vinent al Cafè Auditori a les set de la tarda amb una lectura a càrrec de l'actor santcugatenc Francesc Orella.

Edicions 62 ha editat l'obra poètica d'aquest certamen, que és una iniciativa de l'Ajuntament, l'editorial i la Comissió Ciutadana Gabriel Ferrater, amb una dotació econòmica de 7.250 euros.

L'obra de Baltasar oscil·la entre els gèneres filosòfic i confessional amb una recreació constant de la poètica del cos i amb al·lusions recurrents al lesbianisme i a l'experiència de la maternitat. Baltasar és autora de set llibres de poesia: 'Laia' (Premi Miquel de Palol), 'Atàviques feres' (Premi Ramon Comas i Maduell), 'Reclam' (Premi Les Talúries), 'Dotze treballs' (Premi Benet Ribas de poesia i Premi Recull), 'Medi aquàtic' (Premi Màrius Torres), 'Poemes d'una embarassada' (Premi Jordi Pàmias) i 'Vida limitada' (Premi Miquel Àngel Riera).

El jurat del Premi de Poesia Gabriel Ferrater ha estat format per Empar Moliner, Marc Romera, Xavier Folch i Marta Pessarrodona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.