Els santcugatencs Splinter Sticks busquen mecenes per editar el seu nou EP


  • Comparteix:

Una actuació de la banda / Foto: Facebook Splinter Sticks

Una actuació de la banda / Foto: Facebook Splinter Sticks

El grup santcugatenc Splinter Sticks ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar l'edició del seu nou EP 'Teenage Traces'. El treball consta de cinc temes que parlen del temor al final de la joventut, l'estiu i l'amor, i va ser enregistrat al febrer al Wheel Sound Studio. La banda destinarà els diners del Verkami a l'edició del disc, la creació de còpies físiques i l'enregistrament d'un videoclip.

La formació actual de Splinter Sticks va néixer el 2014 després d'uns set anys de vida amb altres components. Després de diverses actuacions, la formació ha enregistrat cinc temes sota la producció de Txosse Ruiz com a carta de presentació de cara a gravar un llarga durada l'any vinent.

El membre de la banda Oriol Yglesias explica que la sonoritat de la banda emula el so de bandes americanes dels anys 90 com Blink182 i Green Day.

Oriol Yglesias

L'estil és similar a Green Day, Blink 182 i altres dels anys 90, amb amb un baix, una bateria, una guitarra i distorsió. La temàtica és jove, adolescent i post-adolescent, exaltació de l'estiu i la festa.


Splinter Sicks actuaran el 4 de juny al Buda Bar de Cerdanyola, regentat pels antics propietaris de La Bohèmia, i a la Festa Major Alternativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.