Mercè Torrents rep emocionada el seu primer homenatge a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un centenar de persones ha aplaudit aquest diumenge el llegat musical de la pianista i compositora santcugatenca Mercè Torrents en un concert al Conservatori Victòria dels Àngels. La pianista s'ha mostrat visiblement emocionada per un homenatge que arriba després de tota una vida dedicada a la creació artística.

El pianista Joan Miquel Hernández Sagrera, la rapsoda Núria Candela i el Cor Dyapason han interpretat la seva darrera obra enregistrada, l''Oratori del Llibre de Sinera' que musica poemes de Salvador Espriu. Torrents ha agraït a Òmnium Sant Cugat, als Amics de la Unesco i a l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) l'organització de l'acte.

Mercè Torrents

Estic molt agraïda a tothom, m'emociono, no m'ho hagués imaginat mai.


Al concert hi han participat personalitats com l'escriptor Vicenç Villatoro, que ha lloat la capacitat de Torrents d'aportar una nova perspectiva als poetes catalans. La directora del concert, Concepció Ramió, ha destacat, però, que aquest homenatge arriba 'amb retard'.

Concepció Ramió

Ha estat una de les compositores que més ha compost a partir dels nostres poetes. És merescut i era una assignatura pendent fer-li un homenatge


L'organització del concert ha lamentat que ni l'alcaldessa, Mercè Conesa, ni la regidora de Cultura, Carmela Fortuny, hagin assistit a l'espectacle, on per primera vegada s'homenatjava l'artista local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.