Sant Cugat comença les activitats de l'Any Cervantes amb una xerrada de Jordi Robirosa


  • Comparteix:

Miguel de Cervantes / Foto: Creative Commons

Miguel de Cervantes / Foto: Creative Commons

Les activitats de l'Any Cervantes donen el tret de sortida aquest dimecres amb una xerrada i una exposició dedicades al Quixot, protagonista de l'obra més cèlebre de l'escriptor, amb motiu del 400 aniversari de la mort de l'autor. El comentarista esportiu Jordi Robirosa oferirà la xerrada 'Aventures i desventures d'un col·leccionista de Quixots' a les vuit del vespre a la biblioteca central Gabriel Ferrater.

Al mateix equipament municipal, els assistents podran veure l'exposició 'Els Quixots il·lustrats', una col·lecció del mateix Robirosa on s'exposaran dibuixos de Quixots infantils, de còmics i d'iconografia diversa. La mostra es podrà veure de set a nou del vespre. També es podrà visitar aquest dissabte, de cinc de la tarda a dos quarts de dotze de la nit, i aquest diumenge, de sis de la tarda a nou del vespre.

Aquest dissabte, a les sis de la tarda, la Compañía Nacional de Danza (CND) ofereix un assaig obert de 'Don Quijote' al Teatre-Auditori. Per assistir-hi cal recollir la invitació a partir de les cinc de la tarda a les taquilles del vestíbul de l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.