La 4a Festa de la Percussió Infantil omple avui les places de Pep Ventura i d'Octavià


  • Comparteix:

Els grups de la Batuscola fan un cercavila pels carrers del centre de Sant Cugat del Vallès / Foto: Web Batuescola

Els grups de la Batuscola fan un cercavila pels carrers del centre de Sant Cugat del Vallès / Foto: Web Batuescola

La 4a Festa de la Percussió Infantil té lloc aquest diumenge a les cinc de la tarda a la plaça de Pep Ventura amb una cercavila de percussió pels carrers de Sant Cugat. Els alumnes de La Batuescola seran els encarregats de portar el ritme amb aquesta actuació que culminarà a la plaça d'Octavià amb una mostra de percussió. Les bandes de percussió locals Karabassà i A Batida do Tambor tancaran la festa amb actuacions a les set de la tarda.

La Batuescola organitza anualment aquesta proposta, amb el suport de l'Ajuntament. El format de la festa, que consisteix a un espectacle itinerant i una mostra estàtica, és un element clau de la iniciativa, segons el membre de l'entitat Xavi Manyoses. L'escola convida tots els infants de Sant Cugat a gaudir de la jornada.

Xavi Manyoses

És vital que sigui una festa feta per nens i per als nens. Creiem que és molt important que ells siguin els protagonistes de la festa. Per això convidem, més enllà de les famílies dels nens que hi participen, tots els nens que s'hi vulguin sumar.


L'any que ve és el cinquè aniversari de l'escola i de la Festa de la Percussió Infantil. Per això l'entitat espera preparar una jornada especial per celebrar-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.