Cal Gerrer celebra el centenari del naixement de Miquel Cabanas-Alibau amb una mostra inspirada en Mas-Mel


  • Comparteix:

La Casa-Museu Cal Gerrer acull una mostra del santcugatenc Miquel Cabanas-Alibau amb motiu del centenari del seu naixement. L'artista va trobar part de la inspiració a la urbanització de Mas-Mel, a Segur de Calafell, on va fer realitat algunes de les que es consideren les seves millors obres. Aquestes peces, entre les quals hi ha una escultura, pintures, dibuixos i fotografies, es poden veure a la mostra. L'exposició es podrà veure fins l'11 de setembre.

El president de la Fundació Cabanas i responsable de Cal Gerrer, Frederic Cabanas, ha subratllat la vigència i la modernitat que presenten les obres del seu pare.

Frederic Cabanas

Va fer una obra molt interessant, molt jove, molt personal. Llavors era moderna i ara encara ho continua sent. No us ho perdeu.


La presentació de l'exposició ha aplegat una trentena de persones, entre elles l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha posat de relleu la contribució artística transversal de Cabanas-Alibau.

Mercè Conesa

Sant Cugat té el llegat d'un gran artista no només de les arts plàstiques, sinó també de la poesia. Des de la seva mirada veiem una realitat molt delicada.


Cal Gerrer continuarà amb els actes d'homenatge a Cabanas-Alibau amb una projecció dissabte de la setmana vinent i un homenatge a peu de carrer el 10 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.