Sopa de Cabra i el musical 'Cabaret' protagonitzen la programació de setembre a gener al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Sopa de Cabra presentarà el seu nou treball, 'Cercles'

Sopa de Cabra presentarà el seu nou treball, 'Cercles'

Sopa de Cabra, 'Cabaret, el musical de Broadway', Avishai Cohen Trio i el monologuista David Guapo són algunes de les propostes destacades de la programació del Teatre-Auditori de setembre a gener. Els espectacles d'El Petit Liceu es mantindran a l'equipament municipal amb 'La petita flauta màgica', 'Guillem Tell' i 'L'ocell prodigiós'. Els amants de l'òpera podran gaudir de muntatges com 'Don Giovanni', 'Manon Lescaut' i 'Carmen' amb l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell. Les entrades ja estan a la venda al web del Teatre-Auditori.

Avishai Cohen Trio visitarà el 12 de novembre per primera vegada Sant Cugat per presentar el seu darrer disc, 'From Darkness'. Cohen, que s'ha consolidat com un dels millors contrabaixistes del món, visitarà la ciutat acompanyat pel pianista i compositor Omri Mor i el bateria Daniel Dor. Aquesta actuació forma part de la programació del 48è Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

El gènere musical també tindrà espai al Teatre-Auditori amb 'Cabaret, el musical de Broadway', un espectacle que fins ara només s'ha pogut veure al Teatro Rialto de Madrid. Hi haurà set funcions entre el 17 i el 20 de novembre.

Sopa de Cabra tornarà el 30 de setembre a la ciutat abans d'actuar a la 5a edició dels Petits Camaleons per presentar 'Cercles', el treball que arriba després de 14 anys de silenci discogràfic de la banda. El que també tornarà serà el monologuista David Guapo amb un muntatge actualitzat de #quenonosfrunjanlafiesta, una proposta humorística que arribarà el 5 de novembre.

La programació completa es presentarà l'11 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, en un espectacle al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.