La 4a Festa de la Percussió Infantil omple Sant Cugat de batucada


  • Comparteix:

Prop d'un centenar de joves percussionistes ha pres la ciutat aquest diumenge a ritme de batucada en la 4a Festa de la Percussió Infantil. Els 10 grups infantils de la Batuescola i quatre formacions convidades han fet una cercavila que ha recorregut els carrers del centre des de la plaça de Pep Ventura fins a la plaça d'Octavià. La celebració ha finalitzat amb una xocolatada popular i la mirada posada a la celebració de l'any vinent.

La Festa de la Percussió és ja una cita obligada de la Batuescola, que aprofita les acaballes del curs per posar en valor la feina feta durant l'any i oferir un tast dels avenços de cada grup. Ho ha explicat el seu impulsor, Xavi Manyoses, que afirma que la batucada a Sant Cugat viu un moment molt dolç.

Xavi Manyoses

Celebrem la 4a Festa de la Percussió de la Batuescola amb l'objectiu de mostrar al públic de Sant Cugat tota la feina que des de l'associació Batuescola fem a les escoles de Sant Cugat.


Els infants locals han estat acompanyats en aquesta ocasió per les colles de Tabalers, Karabassà, A Batida do Tambor i els Trastukada d'Olesa. Els percussionistes han resistit les altes temperatures i han arribat a la plaça d'Octavià on han fet una demostració d'estàtics.

Pares i mares assistents han coincidit a destacar els beneficis pedagògics de la música en els més menuts.

Públic

Jo tinc els nens petits però el seu pare havia tocat percussions i és una molt bona iniciativa. / És positiu perquè així els nens agafen ritme i fan un grup d'amics molt maco. / Pel meu fill és una gran experiència. És un luxe tenir la batucada com a extraescolar.


L'entitat celebra l'any vinent el seu cinquè aniversari i, tot i que ja tenen la mirada posada al futur, encara no han fet públic com celebraran l'efemèride.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.