'Warcraft: El origen' protagonitza les estrenes de la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

Una nova batalla entre orcs i humans protagonitza les estrenes de la cartellera santcugatenca. Duncan Jones porta a la gran pantalla 'Warcraft: El origen', l'adaptació cinematogràfica basada en la franquícia de videojocs de Blizzard. Cinesa també proposa el film del francès Thomas Liti, 'Un doctor en la campiña'. Yelmo projectarà, a més del film de Jones, la comèdia de Miguel Angel Lamata 'Nuestros amantes', el llargmetratge biogràfic sobre Mohammed Assaf 'Idol' i la pel·lícula d'animació 'El reino de los monos'.

ESCOLTA-HO

''Warcraft: El origen'
El pacífic regne d'Azeroth, compost majoritàriament per humans però també per nans, elfs i altres criatures mítiques, està a punt d'entrar en guerra. L'estabilitat d'aquest regne està sacsejada per l'arribada sobtada d'uns terribles invasors: orcs guerrers del món de Draenor que han deixat el seu destruït món per colonitzar-ne un altre. En obrir-se un portal que connecta tots dos móns, un exèrcit s'enfronta a la destrucció i l'altre, a l'extinció. Dos herois, un a cada bàndol, estan a punt de xocar en un enfrontament que canviarà el destí de la seva família, el seu poble i la seva llar.

La pel·lícula está escrita per Charles Leavitt ('El séptimo hijo' i 'Diamante de sangre') i el mateix Duncan Jones. Protagonitzen el film Paula Patton ('Dos familias y una boda', 'Misión: Imposible. Protocolo fantasma' i 'Precious'), Ben Foster ('El único superviviente', 'Contraband' i 'The Mechanic'), Travis Fimmel ('Vikingos i 'The Experiment'), Clancy Brown ('The Flash (2014)' i 'Cowboys & Aliens'), Toby Kebbell ('Cuatro Fantásticos' i 'El amanecer del planeta de los simios') i Rob Kazinsky ('Pacific Rim' i 'True Blood').



'Un doctor en la campiña'
El director francès Thomas Lilti presenta el seu tercer llargmetratge, 'Un doctor en la campiña', dos anys després d''Hipócrates'. Tots dos films tenen com a protagonistes a profesionals sanitaris, aprofitant els seus coneixements en medicina, però de llocs diferents, ja que en un cas exerceixen en un hospital a una gran ciutat i en aquest cas en una zona rural.

Tots els habitants d'una zona rural francesa confien en Jean-Pierre (François Cluzet), el metge que s'encarrega de curar-los i tranquil·litzar-los a qualsevol hora del dia. Durant trenta anys s'ha dedicat al seu ofici, ocupant-se dels malalts sense descans . Però quan el metge emmalalteix greument , serà la Nathalie (Marianne Denicourt) qui arribi per ajudar-lo i, finalment, per reemplaçar-lo.

La pel·licula està encapçalada per François Cluzet ('Intocable') i Marianne Denicourt ('Hipócrates') amb la interpretació de Christophe Odent ('La vida en rosa (Edith Piaf)'), Patrick Descamps ('Conexión Marsella'), Guy Faucher ('Tellement proches') i Julien Lucas ('Una vida mejor').



'Nuestros amantes'
En Carlos és un escriptor de guions de cinema d'uns 40 anys frustrat professionalment. L'Irene té 30 anys i no té clar què fer amb la seva vida. Sobre ells encara planegen les ombres de les seves antigues relacions: la Maria i en Jorge. Quan Irene es troba amb Carlos en una llibreria-cafè, sense conèixer-lo de res, s'apropa a ell i li proposa un joc: convertir les seves vides en una aventura. L'Irene és una somiadora nata i en Carlos ha oblidat com somiar. Junts faran l'impossible per aconseguir ser feliços, només hi ha una norma: no enamorar-se.

Miguel Angel Lamata ('Tensión Sexual no Resuelta' i 'Isi & Disi, alto voltaje') dirigeix aquest film protagonizat per Eduardo Noriega ('Los miércoles no existen' i 'El mal ajeno'), Michelle Jenner ('Julieta' i 'Tenemos que hablar'), Amaia Salamanca ('Velvet' i 'Fuga de cerebros'), Fele Martínez ('La noche que mi madre mató a mi padre' i 'El club de los buenos infieles') i Gabino Diego ('El oro de Moscú' i 'Torrente 2: Misión en Marbella').



'Idol'
'Idol' és una pel·lícula biogràfica del cantant palestí Mohammed Assaf, un recorregut des de la seva infantesa a Gaza fins la seva etapa adulta, incloent el seu pas pel concurs de talents 'Arab Idol'.

Hany Abu-Assad (Omar) dirigeix aquest film que explica la història d'en Mohammad, un noi de Gaza que somia amb ser cantant i actuar un dia al teatre de l'òpera del Caire. Juntament amb la seva germana i uns amics, crea un grup amateur per animar els casaments i treure una mica de diners. Amb molta tenacitat, el jove aconsegueix escapar de la presó que és Gaza i arribar a les audicions que se celebren al Caire per 'Arab Idol', el popular concurs de talents de televisió. Mohammad emprèn així el viatge més emocionant de la seva vida , encara que, a mesura que arriba a les rondes finals de la competició, haurà d'afrontar les seves pors i assumir el control del seu destí per portar esperança i felicitat a tota una regió.

El repartiment està format per Tawfeek Barhom (The White City), Nadine Labaki (El precio de la fama), Ahmed Al Rokh i Hiba Attalah.



'El reino de los monos'
Eduardo és un petit simi nounat rebutjat per la seva tribu en no tenir el mateix aspecte que els altres. La seva diminuta grandària i el seu aspecte feble provoquen que el seu pare, que a més és el rei de la tribu, l'abandoni a la selva. Eduardo és rescatat per un mico anomenat Ian, que tindrà cura d'ell fins que es converteixi en un simi de veritat. Créixer lluny de la seva tribu li permet desenvolupar el seu enginy i conèixer coses noves com el foc, la caça, l'amor i l'esperança. Sense rancúnia per l'abandó del seu pare, Eduardo torna a la seva antiga tribu per ensenyar-los el que és la veritable humanitat i que poden fer més coses que 'menjar-se el seu pare'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.