L'Aula de Cant representa 'El Mikado' al teatre de La Unió


  • Comparteix:

Actrius abans de la representació.

Actrius abans de la representació.

Prop de 700 persones han pogut veure aquest cap de setmana l'òpera 'El Mikado' al teatre de La Unió. El muntatge és obra de l'Aula de Cant de l'Òpera de Cambra Sant Cugat i compta amb la participació d'alumnes de primària de dues escoles de la ciutat.

El teatre de La Unió s'ha transformat en el Japó preindustrial amb la intrepretació de 'El Mikado'. Dinou alumnes (3 d'ells cridats de fora de l'escola) han pujat a l'escenari acompanyats de 5 músics. Segons ha explicat la directora de l'Aula de Cant, Mariona Benet, aquesta és l'obra més important que han hagut d'afrontar, tant per la durada com per la dificultat. El muntatge de 'El Mikado' implica cant, interpretació i posada en escena. Tot aquest treball s'ha dut a terme en 6 mesos. Mariona Benet.

Mariona Benet

És un treball que vam començar el gener. Al març vam fer la posada en escena i el juny era el moment per a estrenar-la, però no es pot considerar com un treball de fi de curs.


Per primera vegada, un desl cors estarà format per 40 alumnes de les escoles Pins del Vallès i Gerbert d'Orlach. La resta s'han format amb cantaires procedents d'altres corals de Rubí, Sant Cugat, Sabadell o Sant Just.

La representació de 'El Mikado' és un dels actes adherits al Fòrum de les Cultures 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.