L'Ateneu i els Tallers de Teatre Sílvia Servan estrenen avui 'L'altre malalt imaginari' a L'Altre Festival


  • Comparteix:

Un moment de l'obra que representaran els santcugatencs / Foto: Laltrefestival.cat

Un moment de l'obra que representaran els santcugatencs / Foto: Laltrefestival.cat

El grup Teatre Lleure de l'Ateneu Santcugatenc i els Tallers de Teatre Sílvia Servan presenten aquest dissabte 'L'altre malalt imaginari' a L'Altre Festival, una iniciativa internacional d'arts escèniques i salut mental del Mercat de les Flors a Barcelona. La proposta santcugatenca és fruit de la feina feta en el projecte Teatre per la Diversitat que treballen des del febrer passat. L'estrena és a les cinc de la tarda.

'L'altre malalt imaginari' és una adaptació de la companyia en clau experimental d''El malalt imaginari', de Molière. L'obra pretén reflexionar sobre com la població es comporta davant el trastorn mental i es planteja qüestions com què significa estar malalt o com s'actua davant la malaltia.

La coordinadora de l'espai de lleure de l'Ateneu, Alba Álvarez, explica la necessitat de combatre els estigmes en salut mental.

Alba Álvarez

És posar en escena i fer visible que més enllà d'un trastorn mental hi ha la persona creativa i capaç de desenvolupar una proposta per a un públic i amb missatge.


L'objectiu de la iniciativa Teatre per la Diversitat és la socialització i la integració de persones, amb i sense trastorn mental, que pren forma a través del taller de teatre impartit per Roger Casadellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.