Judit Nedderman protagonitza avui l'estrena del cicle de concerts Castell de Canals


  • Comparteix:

El Castell de Canals acull el concert de Judit Nedderman / Foto: Web Judit Nedderman

El Castell de Canals acull el concert de Judit Nedderman / Foto: Web Judit Nedderman

La cantant Judit Nedderman encetarà aquest dissabte el cicle de concerts Castell de Canals. A tres quarts de deu del vespre, Nedderman, acompanyada pel Quartet Brossa, proposarà el concert 'Amor d'estiu'. L'espectacle ofereix una revisió a cançons pop-rock dels últims 50 anys amb la celebració de l'amor com a fil conductor.

El cicle arriba enguanya a la 3a edició i cada dissabte del mes de juny oferirà un concert a l'esplanada del castell. L'Orquestra de Cambra Terrassa 48, dirigida per Quim Térmens, s'encarregarà del segon concert, l'11 de juny. Un altre nom propi de la música catalana, la vigatana Joana Serrat, amb 'Cross the Verge', oferirà el tercer concert i el cicle el tancarà Camerata XXI amb '400 anys en 1 hora'.

El vocal de Cultura de Valldoreix, Quim Castelló, destaca la bona acollida que té el festival entre els artistes.

Quim Castelló

Tots els actors, actrius, cantants i músics destaquen que és un espai idíl·lic. El públic diu: 'L'any passat hi havia una final del Barça i vam omplir'.


Tots els concerts començaran a tres quarts de deu del vespre i les entrades ja estan a la venda. Cada concert té un preu d'entrada de 10 euros i l'abonament per als quatre, de 30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.