El Teatre-Auditori tanca la temporada amb rècord d'espectadors i portarà Rufus Wainwright a l'octubre


  • Comparteix:

Imatge del cartell promocional

Imatge del cartell promocional

El Teatre-Auditori tanca la temporada amb 89.505 espectadors, una xifra rècord per a l'equipament municipal. Durant la temporada estable, de setembre del 2015 al maig del 2016, s'han programat 75 espectacles que han aplegat 59.497 espectadors que marquen també una fita històrica per al teatre. Coincidint amb les bones xifres, el Teatre-Auditori ha fet públic que rebrà la visita del músic Rufus Wainwright el 15 d'octubre en el Temporada Alta.

Gairebé 59.500 espectadors han assistit a les 102 funcions de la temporada estable, que té un índex d'ocupació del 85%. A aquestes dades cal afegir els més de 30.000 espectadors que han gaudit de la programació educativa. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, afirma que aquestes bones xifres es deuen a una programació estable de qualitat i l'obertura de l'equipament a més públic.

Carmela Fortuny

Les bones xifres les donen la confiança que els espectadors tenen en la bona programació del Teatre-Auditori i l'equilibri d'aquesta amb el desenvolupament que les escoles de la ciutat poden visualitzar a l'equipament.


Per primera vegada, el Teatre-Auditori tancarà la temporada amb el Festival Excepcional, una iniciativa que vol portar cada any un artista de renom internacional. La tinenta d'alcalde ha explicat a Cugat.cat que aquesta és una proposta amb voluntat de futur que neix de l'esforç de tot l'equip del teatre. La cantant Suzanne Vega serà la protagonista del Festival Excepcional d'enguany i actuarà el 15 de juliol.

Aquesta no serà l'única actuació internacional de l'any: el 15 d'octubre, en el el Temporada Alta, l'equipament acollirà el concert de Rufus Wainwright. Una cita que, com explica Fortuny, és 'un petit tast' del que serà la programació setembre-gener del teatre.

Carmela Fortuny

L'anunci de l'actuació de Rufus Wainwright és una molt bona notícia i un tastet de la nova temporada que presentem l'11 de juliol.


L'artista presentarà un concert acústic en solitari en el qual repassarà els èxits de la seva carrera amb alguns temes del seu últim àlbum 'Sonnets' i altres obres recents.

La programació completa de la nova temporada es donarà a conèixer el dilluns 11 de juliol al Teatre-Auditori en una festa amb actuacions en directe i la presència d'alguns dels artistes de la nova temporada. La cita començarà a dos quarts de vuit del vespre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.