L'Escola de Balls de Saló convida tothom al Festival d'Estiu d'aquest dissabte per mostrar la feina feta


  • Comparteix:

Cartell de la trobada / Foto: Escola de Ball

Cartell de la trobada / Foto: Escola de Ball

La ZEM de la Rambla del Celler acull aquest dissabte el Festival d'Estiu, una actuació en què participaran tots els grups de l'Escola de Balls de Saló Sant Cugat. El centre convida tothom a assistir-hi i l'entrada és lliure. Hi haurà una taquilla inversa, la recaptació de la qual es destinarà a ajuda humanitària a Malawi i a subvencionar part de la formació dels ballarins del centre i a pagar part dels sous de professors internacionals. La iniciativa tindrà lloc de sis de la tarda a vuit del vespre.

Al festival, hi participaran ballarins de totes les edats: infants, joves, adults, amateurs i també professionals, en les categories de ball esportiu i de competició i balls de saló, així com hip-hop, balls coreogràfics i swing. La coordinadora de l'Escola de Balls de Saló, Ainoa Soler, ha explicat a Cugat.cat els objectius de la iniciativa.

Ainoa Soler

El principal objectiu és que els ballarins de l'escola puguin compartir el que han après amb els companys i amb el públic en general. És un esdeveniment completament obert.


El caire solidari del festival arriba arran de la col·laboració de l'escola amb l'ONG Petits Músics del Món, que porta formació musical a Malawi, un dels països més pobres de l'Àfrica. Amb la recaptació assolida al festival, el centre d'ensenyament finançarà projectes de formació de dansa en aquest país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.