L'Ateneu engega una campanya de liquidació dels llibres i DVD de la 'llibreteca'


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: Ateneu

Cartell de la iniciativa / Foto: Ateneu

L'Ateneu Santcugatenc posa a liquidació tots els llibres i DVD de la seva 'llibreteca', que consta de més de 7.500 exemplars. Els santcugatencs poden endur-se els exemplars que vulguin sempre que aportin una quantitat econòmica d'un euro com a mínim. La decisió arriba arran del trasllat de l'entitat a la Casa Jaumandreu aquesta tardor. Quan acabi la mudança, aquest espai d'intercanvi de llibres reprendrà l'activitat. La liquidació s'allargarà fins al 15 de juliol.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la iniciativa és doble.

Toni Ramon

El primer objectiu és que és una liquidació per trasllat i quants més llibres es recullin millor. La recaptació ajudarà en les obres d'adequació del nou local.


La 'llibreteca' forma part del programa d'activitats EcoAteneu i va engegar-se per contribuir en la despesa econòmica de la restauració de la façana de la seu de la plaça de Pep Ventura el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.