Sant Cugat mostra el seu potencial en el Dia Internacional de la Música


  • Comparteix:

Els ciutadans han descobert aquest dimarts el potencial musical de Sant Cugat en les desenes d'actuacions que s'han repartit per l'eix de vianants i el Casal TorreBlanca amb motiu del Dia Internacional de la Música. La celebració ha tret al carrer 500 músics i cantants entre representants d'escoles de música, entitats, orquestres, bandes, grups de cambra i cant coral, que han acompanyat amb les actuacions els veïns que passejaven pel carrer.

La directora de l'escola Fusió, Gemma Navarra, posa en valor una jornada com aquesta per al món de la música. De la seva banda, el director del Cor Aulos, Xavier Pagès, reivindica el cant coral.

Navarra-Pagès

És un dia feliç per a tothom que fa música en l'àmbit que sigui. / Estem molt contents per poder mostrar que el cant coral pot ser una festa.


Els escenaris s'han omplert de mica en mica de persones que s'aturaven per seguir els muntatges musicals repartits entre la plaça de l'Om, el carrer de Santa Maria, el carrer de Valldoreix, la plaça de Lluís Millet i el Casal TorreBlanca. La majoria dels espectadors ha agraït la celebració d'una activitat com aquesta.

Assistents

Així veiem música que normalment no escoltem. A més, ho fan molt bé. / És una idea molt maca i espero que el poble en gaudeixi. / He escoltat un parell d'actuacions i m'han agradat molt.


Escoles participants
Escola Municipal Victòria dels Àngels
Fusió Música i Dansa
Aula de So
CEM Gymel
Escola de Música Tradicional
Òpera de Cambra de Sant Cugat
Cor Aulos
Cor Infantil Sant Cugat
Cor Aglepta
Coral l'Harmonia de Valldoreix
Cor Veus del Gospel
Musica'l Cor
Els Nois de l'Eixida



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.