'Mia madre', la proposta d'avui del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

El Cicle de Cinema d'Autor proposa aquest dijous la tragicomèdia 'Mia madre' dirigida per l'italià Nanni Moretti i guardonada amb dos premis David di Donatello. La pel·lícula es projectarà en versió original subtitulada i es podrà veure a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit a Cinesa. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres, per als menors de 25 anys.

'Mia madre' explica la història de la Margherita (Margherita Buy), una directora de cinema políticament compromesa que està a punt de separar-se de Vittorio, un actor amb qui té una filla adolescent. El seu germà (Nanni Moretti) decideix deixar la feina per dedicar-se a cuidar la seva mare, greument malalta a l'hospital. La malaltia de la 'mamma' i el procés d'assimilació de la seva inevitable pèrdua alteraran completament la vida quotidiana i emocional dels seus fills.

El llargmetratge va competir per la Palma d'Or al Festival de Cannes 2015.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.