Tret de sortida del nou Curs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat


  • Comparteix:

Nova edició del curs de l'entitat

Nova edició del curs de l'entitat

La 13a edició del Curs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat té lloc entre aquest dilluns i aquest dissabte. La cita, dirigida a estudiants de cant d'òpera, es desenvolupa a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Angels de Sant Cugat (EMMVA).

La primera proposta serà un taller amb el metge posturòleg Guillem Gonzàlez i porta per títol 'La millora de la veu a través de la postura'. Tindrà lloc aquest dimarts, a dos quarts d'onze del matí, i té un preu de 15 euros. Serà a l'Aula de Cos del Conservatori.

Demà, el doctor Pedro Clarós pronunciarà la conferència 'Què hi ha darrere la veu en l'òpera'. Serà a les onze del matí a l'Aula Magna del Conservatori i l'entrada és gratuïta.

El doctor Yves Cataing serà qui dirigirà el talller 'L'osteopatia, el cant i la veu' aquest divendres a les dos quarts de deu del matí. L'entrada té un preu de 15 euros i serà a l'Aula de Cos del Conservatori.

El mateix divendres, els alumnes oferiran un concert a partir de les vuit de la tarda. L'assistència és gratuïta i tindrà lloc a l'Aula Magna del Conservatori.

Dissabte, continuaran les actuacions amb el concert-conferència del periodista Marcel Gorgori, 'Don Giovanni'. Serà a la Casa de Cultura a partir de les sis de la tarda amb entrada lliure.

El concert de cloenda i lliurament del Premi Camerata Sant Cugat de Cant 2016 comptaran amb la soprano Alba Rosa Foresté. Això serà al Claustre del Monestir aquest dissabte i l'entrada té un preu de 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.