Els alienígenes de 'Independence Day: Contraataque' envaeixen la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

Els extraterrestres envaeixen la cartellera de Yelmo i Cinesa amb 'Independence Day: Contraataque,' una seqüela de la pel·lícula de 1996, de nou dirigida per Roland Emerich. Yelmo també ofereix 'Antes de ti' i l'adaptació cinematogràfica de la novel·la amb el mateix nom, 'Esperando al rey', protagonitzada per Tom Hanks i dirigida per l'alemany Tom Tykwer.

'Independence Day: Contraataque'
Després de 20 anys, torna una invasió extraterrestre encara més forta que l'anterior. Els protagonistes de la pel·lícula, amb el suport de tecnologia alienígena recuperada de l'última invasió, elaboren un pla de defensa per protegir el planeta de la destrucció imminent. Jake Morrison (Liam Hemsworth) i Dylan Hiller (Jessie Usher), el fill del capità que va salvar la humanitat fa 20 anys, lideraran la batalla.



'Antes de ti'
Lou (Emilia Clarke), una alegre i ingènua jove que mai ha sortit del seu poble, necessita trobar un treball per mantenir la seva família. Durant la cerca, coneixerà Will Traynor (Sam Claflin), un home d'èxit del mateix poble que torna després d'un accident que el va deixar paralític. Lou cuidarà i s'enamorarà d'aquest home que ha perdut les ganes de viure.



'Esperando al rey'
Tom Hanks interpreta el protagonista d'aquesta adaptació de la novel·la de Dave Eggers, un empresari nord-americà tot just divorciat que fracassa en els negocis i es muda a l'Aràbia Saudita per salvar la seva situació econòmica i mantenir la seva família. Alan es veurà submergit en la missió d'oferir al rei saudita el millor servei de telefonia hologràfica.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.