Sant Cugat celebra una diada de Sant Jordi marcada pel bon temps i la participació


  • Comparteix:

Milers de persones han omplert la plaça d'Octavià aquest dilluns per gaudir d'una diada de Sant Jordi marcada pel bon temps i l'elevada participació. Els llibres més venuts a Sant Cugat han estat 'Un home de paraula', de la santcugatenca Imma Monsó, 'La ciudad sin tiempo', d'Enrique Moriel, i el darrer llibre de contes de Sergi Pàmies. Ràdio Sant Cugat ha seguit de prop la diada amb una programació especial de 12 hores des de la plaça del Monestir.

Altres llibres que han tingut molta sortida han estat 'L'abadia profanada', 'El cuento número 13', 'La clau Gaudí', el llibre del Polònia, el de Pepe Rubianes i 'La catedral del Mar', que ja va ser un dels més venuts en la diada de l'any passat.

Després d'un matí tranquil, els llibreters han tingut una tarda molt moguda i han repassat alguns del títols més comprats.

Llibreters

Han sortit molt 'L'abadia profanada', el del Pàmies, i poc el premi Sant Jordi / El que més 'La ciudad sin tiempo' i la 'Clau Gaudí', a l'igual que 'Un home de paraula' o 'El pont dels jueus'.


Per la seva banda, els santcugatencs s'han llançat en massa a gaudir de la diada de Sant Jordi. Han omplert els carrers i han comprat libres i roses seguint la tradició.

Santcugatencs

Normalment els agafo a la biblioteca però avui en compro / La tradició és maca però prefereixo comprar-ne altres dies / M'agrada molt llegir.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat l'ambient festiu amb què els santcugatencs viuen la diada.

Lluís Recoder

Sant Jordi és una jornada molt viscuda per tots santcugatencs.


Ràdio Sant Cugat ha organitzat un concurs a través de missatges de mòbil per sortejar entre els oients els llibres més venuts del dia de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.