La nova fantasia d'Steven Spielberg, 'El meu amic gegant', arriba als cinemes de Sant Cugat en català


  • Comparteix:

Un moment de 'Mi amigo el gigante'

Un moment de 'Mi amigo el gigante'

Steven Spielberg torna als cinemes amb la pel·lícula de fantasia 'El meu amic gegant', l'adaptació del llibre de l'escriptor gal·lès Roald Dahl ('Matilda' i 'Charlie i la fàbrica de xocolata'). El film es podrà veure a les dues sales de la ciutat en català. Yelmo també proposa la comèdia d'acció 'Un espia y medio'.

'El meu amic gegant'
Steven Spielberg compta pel seu nou film amb un repartiment format per Mark Rylance, Ruby Barnhill, Rebecca Hall i Jemaine Clement. El film explica la història de la Sofia, una nena que viu en un orfenat. Una nit no pot dormir i decideix treure el cap per la finestra. Pel carrer veu alguna cosa que la deixa sorpresa, un home molt alt que treu el cap per les finestres de les cases amb una trompeta que bufa perquè caigui una pols sobre els llits. Quan el gegant veu que l'estan espiant, agafa la Sofia de la mà i se l'endú al País dels Gegants.



'Un espia y medio'
També arriba als cinemes la comèdia 'Un espía y medio' dirigida per Rawson Marshall Thurber i protagonitzada per Dwayne Johnson, Kevin Hart i Aaron Paul. El film explica la història d'un letal agent de la CIA amb un passat friqui que va ser víctima d'abús escolar que torna a casa per assistir a una reunió de companys de l'institut. Amb l'excusa de treballar en un cas secret, aconsegueix ajuda del noi més popular en aquella època de l'escola, que ara és un avorrit comptable. El seu amic el portarà a viure aventures en un món de tirotejos, traïcions i espionatge que els obligarà a posar la seva vida en risc en moltes ocasions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.