Suzanne Vega repassa les seves velles i noves cançons per tancar la temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La cantant novaiorquesa Suzanne Vega ha repassat la seva trajectòria amb un recull de temes de tots els seus discos a través d'un concert minimalista al Teatre-Auditori. Només acompanyada pels apunts del guitarrista irlandès Gerry Leonard, que va ser col·laborador de David Bowie, Vega ha portat a Sant Cugat un repertori de 20 temes que ha arrencat amb 'Fat Man' i 'Marlene' i que ha rematat amb 'Calypso' i 'Rosemary', sense oblidar els èxits 'Luka' i 'Tom's dinner'. L'actuació forma part de la gira de presentació del disc 'Tales from the realm of the queen of pentacles' (Cooking Vinyl, 2014).

El concert de Suzanne Vega ha tancat la temporada del Teatre-Auditori i és un exemple de la tendència cap a la internacionalització que persegueix l'equipament. La sala reprendrà l'activitat al setembre i portarà noms com el de Rufus Wainwright, Sopa de Cabra, Ara Malikian i Manel, entre d'altres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.