'Jason Bourne' i 'Zipi y Zape y la isla del capitán', principals estrenes de la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Matt Damon protagonitza es posa a la pell de l'agent secret de la CIA Jason Bourne / Foto: ACN

Matt Damon protagonitza es posa a la pell de l'agent secret de la CIA Jason Bourne / Foto: ACN

Quasi una dècada després d'haver interpretat l'agent secret de la CIA Jason Bourne per última vegada, Matt Damon torna a encarnar el popular personatge a 'Jason Bourne', que arriba als cinemes de Sant Cugat aquesta setmana. En aquesta nova entrega, dirigida per Paul Greengrass, Bourne comença a recuperar la memòria. Un altre dels retorns a la gran pantalla és el de Zipi i Zape, que tornen a posar-se en un nou embolic en el film 'Zipi y Zape y la isla del capitán'. Yelmo a més proposa la comèdia 'Malas madres' protagonitzada per Mila Kunis.

'Jason Bourne'
Matt Damon torna a posar-se a la pell de l'agent secret de la CIA Jason Bourne. En aquesta nova entrega, dirigida per Paul Greengrass, Bourne comença a recuperar la memòria. Han passat dotze anys des que el letal agent dels cossos d’elit de la CIA va haver d'operar des de l'ombra. En un context d'inestabilitat econòmica i financera tacat per una guerra cibernètica, diverses organitzacions lluiten per aconseguir el poder i Jason Bourne ressorgirà inesperadament per trobar més respostes sobre el seu passat. Alicia Vikander, Tommy Lee Jones i Vincent Cassel acompanyen Matt Damon en el repartiment.



'Zipi y Zape y la isla del capitán'
Zipi (Teo Planell) i Zape (Toni Gómez) tornen a posar-se en un nou embolic. El Nadal està a punt d'arribar, però no sembla que els dos joves puguin gaudir de les vacances com esperaven, i és que aquesta vegada la seva entremaliadura ha estat tan gran que el càstig comporta acompanyar els seus pares en el que sembla que serà un avorrit viatge en vaixell.

La destinació, però, és una espectacular i remota illa. A causa d'una tempesta, es veuen obligats a refugiar-se en la mansió de la senyoreta Pam, on els nens sense família poden viure sense normes. Després de la desaparició dels seus pares, els seus nous amics Pipi, Maqui i Flequi, ajudaran els dos germans a investigar. Els joves descobriran que la desaparició, enmig de la nit, està relacionada amb un secret de l'enigmàtica illa i els seus singulars habitants.



'Malas madres'
Jon Lucas i Scott Moore dirigeixen 'Malas madres', un film protagonitzat per Mila Kunis, Christina Applegate i Kristen Bell en què es posen a la pell de tres mares estressades per portar una vida idíl·lica. Cansades de les obligacions de la seva vida aparentment perfecta, decideixen deixar enrere les seves responsabilitats familiars i embarcar-se en un viatge de bogeria, llibertat i diversió. Accidentalment, es creuen amb la responsable de l’associació de pares i mares, una devota del concepte de 'mare perfecta' que interromprà el seu viatge d’autoindulgència.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.