Els alumnes del Curs de Direcció d'Orquestra Ros Marbà comencen les pràctiques a l'escola de música municipal


  • Comparteix:

Els quinze alumnes de la 10a edició del Curs Internacional de Direcció d'Orquestra Ros Marbà ja han començat les classes pràctiques amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat del Vallès i l'Orquestra de Cambra de Granollers a l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels (EMMVA). Desprès d'una setmana de classes teòriques per aprofundir en el gest i l'anàl·lisi musical, els estudiants provinents de diferents indrets aportaran cultura musical a la ciutat fins al 30 de juliol.

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament, l'ESMUC, Conservatori del Liceu, Fundació Pau Casals i Fundació Victòria dels Àngels i forma part del projecte de desenvolupament cultural de la ciutat. El director d'orquestra internacional Ros Marbà ha valorat que per primera vegada el curs s'imparteixi a Sant Cugat.

Antoni Ros Marbà

Sant Cugat és un lloc molt adient, té bones vibracions atmosfèriques i ens ha aplegat a tots. Funciona molt bé i l'escola de música és excel·lent.


La ciutat pren el relleu a l'Hospitalet de Llobregat, que va reprendre la cita l'any passat després d'una etapa inicial a Igualada, amb l'ambició de repetir els anys propers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.