'Rastres de sàndal' i 'Django Unchained', propostes de cinema a la fresca aquest divendres


  • Comparteix:

Fragment del film 'Django Unchained' de Quentin Tarantino

Fragment del film 'Django Unchained' de Quentin Tarantino

Cinema a la fresca proposa aquest divendres a les deu de la nit la projecció de 'Rastres de sàndal' a la Nau de Cultura de Valldoreix. D'altra banda, el Mercantic acull la projecció de 'Django Unchained'.

'Rastres de sàndal'
És un film dramàtic de la directora catalana Maria Ripoll que explica la història de la Mina, una actriu índia d'èxit a Bombai que no aconsegueix oblidar la seva germana petita Sita, de qui va ser separada per la força després de la mort de la mare al seu poble. Trenta anys més tard, la Mina finalment s'assabentarà que la Sita està bé i que viu a Barcelona. L'obra està protagonitzada per Nandita Das i Aina Clotet.



'Django Unchained'
Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio i Christoph Waltz protagonitzen aquest western de Quentin Tarantino, guanyador de l'Òscar a millor guió original i millor actor secundari per Waltz. La pel·lícula narra com un esclau negre aconsegueix la llibertat ajudant a un caçarecompenses per poder després anar a rescatar a la seva dona que es troba esclavitzada a una plantació.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.