El cicle Lectures a la Fresca tanca temporada amb uns 2.000 espectadors en total


  • Comparteix:

El 12è cicle Lectures a la Fresca s'ha acomiadat aquest dijous amb l'obra 'La filla del mar' d'Àngel Guimerà a càrrec dels Amics de Pedra i Sang als jardins del Monestir. Amb aquest muntatge es tanca una edició que ha deixat l'entitat organitzadora, Amics de Pedra i Sang, satisfeta després d'aconseguir, assegura, una audiència que ha fregat els 2.000 espectadors en les quatre representacions que han passat per diferents places de Sant Cugat.

Els actors i actrius han interpretat una de les obres més conegudes de l'autor, que retrata un triangle amorós entre l'Àgata, una noia marginada que no se sap d'on prové, en Pere Màrtir i la Mariona. La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha relacionat l'argument de 'La filla del mar' amb l'actual situació dels refugiats que venen a Europa fugint de la guerra.

Dolors Vilarasau

El tema és molt actual. La immigració, els refugiats, com acceptem els que no són iguals que nosaltres, està molt ben reflectit.


Vilarasau ha posat en valor aquesta 12a edició, ja que ha assolit una participació igual que la de l'any anterior, amb aproximadament 2.000 assistents en les quatre representacions. La directora del cicle, on s'ha interpretat tant Guimerà com Shakespeare, ha recalcat la importància que tenen els actors en l'èxit del Lectures a la Fresca.

Dolors Vilarasau

Sense el col·lectiu actoral boníssim que té Sant Cugat aquestes lectures no existirien.


Aquesta edició del cicle ha estat un monogràfic sobre Àngel Guimera, però ha ofert també l'obra 'Les alegres casades de Windsor' de William Shakespeare a càrrec de la companyia Parking Shakespeare.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.