Els cinemes estrenen 'Cuerpo de Élite', 'Café Society' i 'Kubo y las dos cuerdas mágicas'


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Cuerpo de Élite' / Foto: mizonatv.com

Cartell de la pel·lícula 'Cuerpo de Élite' / Foto: mizonatv.com

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres noves pel·lícules. Les sales de Cinesa i de Yelmo projectaran la comèdia espanyola 'Cuerpo de élite', amb Sergio Sánchez, María León i Miki Esparbé. 'Café Society', la nova pel·lícula de Woody Allen, també es podrà gaudir als dos cinemes, al Cinesa en versió original i en català. També es projectarà la pel·lícula d'animació 'Kubo i las dos cuerdas mágicas', produïda per Laika Animation.

'Cuerpo de Élite'
Després de la tràgica mort dels membres de l'antic Cuerpo de Élite, un equivalent a l'Estat espanyol de la CIA dels Estats Units, el cos recluta un nou grup d'agents que hauran d'atrapar un terrorista que s'ha fet amb una vella bomba submergida a la platja de Palomares.



'Café Society'
Ciutat de Los Ángeles, anys 30, Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg), nebot d'un poderós agent i productor de Hollywood (Steve Carrell), s'enamora de la bonica secretaria (Kristen Stewart) del seu tiet i comencen un munt d'embolics.



'Kubo y las dos cuerdas mágicas'
En Kubo viu tranquil·lament a un petit poble fins que un esperit del passat mogut per la venjança posa la seva vida del revés. Per poder sobreviure als constants atacs de déus i monstres haurà d'aconseguir la màgica armadura del seu pare, un llegendari guerrer samurai.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.