Cinema a la fresca al Mercantic: 'El lado bueno de las cosas'


  • Comparteix:

Bradley Cooper i Jennifer Lawrence

Bradley Cooper i Jennifer Lawrence

'El lado bueno de las cosas' serà la pel·lícula de la sessió de cinema a la fresca d'aquest cap de setmana a Mercantic. La cinta es projectarà a les deu del vespre i ofereix sessions divendres i dissabte.

Es tracta d'una comèdia romàntica estatunidenca del 2012, dirigida i guionistzada per David O. Russell, adaptació de la novel·la 'The Silver Linings Playbook', de Matthew Quick. La pel·lícula la protagonitzen Bradley Cooper i Jennifer Lawrence, amb Robert de Niro entre altres actors secundaris.

Argument
Després de passar vuit mesos en una institució mental per agredir l'amant de la seva dona, Pat (Bradley Cooper) torna sense res a viure a casa dels seus pares (Robert De Niro i Jacki Weaver). Tot i que està decidit a fer tot el possible per recuperar la seva exparella, la situació canvia quan coneix Tiffany (Jennifer Lawrence), una noia amb problemes i mala reputació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.