Rufus Wainwright porta avui el seu acústic al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

Rufus Wainwright / Foto: Facebook de Rufus Wainwright

Rufus Wainwright / Foto: Facebook de Rufus Wainwright

Rufus Wainwright porta aquest dissabte al Teatre-Auditori l'espectacle 'Solo show', que recull en format acústic els èxits de la seva carrera i del seu últim treball, 'Sonnets'. El concert, amb entrades exhaurides des de fa un mes, forma part del Temporada Alta. El cantautor va iniciar la seva carrera el 1998 i es va fer mundialment famós per la seva versió d''Hallelujah' de Leonard Cohen per a 'Shrek'.

Wainwright vol que el concert tingui una gran càrrega política. Ho ha explicat en una entrevista al programa 'El món' de Rac1.

Rufus Wainwright

Un dels aspectes més importants ara mateix és el clima polític dels Estats Units i el que esperem que no passi al novembre, que Trump sigui elegit. És per això que hi haurà un fort component polític en tots els concerts. Vivim en un món que per desgràcia el que passa a Amèrica afecta la resta del planeta.


L'artista destaca pel domini de gèneres musicals molt diversos, com l’òpera, el pop orquestral, els musicals de Broadway, el cabaret, el folk, el soul i el glam. La seva versatilitat i originalitat l'han portat a guanyar diferents premis i fins i tot una nominació als Grammy l'any 2009 per 'Rufus Does Judy', un tribut a Judy Garland, l'actriu d''El màgic d'Oz'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.