La santcugatenca Marta López Cuartero publica 'Rogers', el seu primer llibre


  • Comparteix:

Detall de la portada del llibre

Detall de la portada del llibre

'Rogers' (Viena Edicions) és el primer llibre de la santcugatenca Marta López Cuartero. Es tracta d'una obra on la narrativa i la poesia s'uneixen per explicar una història de superació. Després d'escriure diversos contes curts, López Cuartero s'atreveix amb aquest llibre que també s'ha publicat en castellà sota el nom 'Salmonetes rojos'. El llibre es presentarà a la ciutat aquest mes.

'Rogers' explica la història d'en Salvador, un pescador de Cadaqués que somia viatjar més enllà dels límits del que coneix. Un dia es decideix a emprendre aquesta aventura, tot i que això li podria fer perdre el que més l'importa a la vida. El llibre és una obra sobre la possibilitat d'escriure un nou destí.

López Cuartero ha explicat a Cugat.cat que la novel·la neix de la col·laboració amb el poeta Jordi Rosés Marinel·lo i la voluntat d'unir prosa i poesia en una mateixa obra. Rosés Marinel·lo dóna veu al mar, a través dels poemes, i ella desenvolupa la història d'en Salvador amb els haikus i la prosa.

Marta López Cuartero

És una novel·la que es divideix en 26 capítols. Cada capítol comença amb un haiku, després ve tota la part de la prosa i acaba amb un poema.


El llibre es presentarà el 22 de setembre a la llibreria Paideia i el 29 del mateix mes a les instal·lacions del Junior. Els dos actes tindran lloc a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.