'La bellesa del fang' i 'Quin so fa una sola mà aplaudint' s'inauguren avui amb motiu del 'Ceràmica, Art & Vida'


  • Comparteix:

Fragment del cartell promocional / Foto: Dterra

Fragment del cartell promocional / Foto: Dterra

L'exposició col·lectiva internacional de joies de ceràmica 'La bellesa del fang' s'inaugura aquest divendres a dos quarts de nou del vespre ala Galeria DTerra . La mostra recull 14 fotografies de 14 autors de joies d'argila, fetes per Pep Àvila. Les comissàries Roberta Ferreira i Laura Jener van decidir proposar a artistes de diferents nacionalitats per fusionar les dues disciplines de la galeria, la ceràmica i les joies, amb motiu de les jornades Patrimoni Viu 'Ceràmica Art & Vida' i del 47è Congrés de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica.

Cada peça d'argila va acompanyada de la fotografia d'un cos que la llueix i expressa l'encant que adquireix el material simple i quotidià, com ha explicat una de les comissàries, Roberta Ferreira.

Roberta Ferreira

Ens interessava que les joies no es veiessin només com una obra d'art, tot i que és joieria artística, el seu lloc d'exposició és el cos.


L'exposició i homenatge a Frederic Gisbert 'Quin so fa una sola mà aplaudint?' se suma a la celebració de les jornades Patrimoni Viu 'Ceràmica Art & Vida' i al 47è Congrés de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica'. La inauguració de la mostra és aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre i es podrà visitar fins al 30 de setembre a la Casa de Cultura. El comissariat és a càrrec de Paco Minuesa.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.