'Bridget Jones, baby', principal novetat als cinemes de Sant Cugat aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Actors protagonistes de la pel·lícula 'Bridget Jones, baby'

Actors protagonistes de la pel·lícula 'Bridget Jones, baby'

Les cartelleres de Yelmo i Cinesa ofereixen aquest divendres tres noves pel·lícules. La comèdia romàntica 'Bridget Jones, baby' i la pel·lícula d'acció 'Los hombres libres de Jones' es podran veure als dos cinemes. 'The Beatles: Eight days a week', un documental sobre el grup britànic, es projectarà només a la sales de Yelmo.

'Bridget Jones Baby'
Després d'acabar la relació amb Mark Darcy (Colin Firth), la idea que Bridget Jones (Renée Zellweger) s'havia fet de 'ser feliços per sempre' no era com havia imaginat. Amb 40 anys i soltera de nou, decideix centrar-se en la seva feina com a productora de notícies i envoltar-se d'antics i nous companys. Per una vegada a la vida, sembla que ho té tot sota control però de sobte la seva vida amorosa pren una nova direcció.



'The Beatles: Eight days a week'
Ron Howard dirigeix aquest documental sobre els anys de gira dels Beatles. La producció comença amb la seva actuació a 'El show d'Ed Sullivan', un programa que veurien 73 milions de persones i que canviaria les seves carreres per sempre.



'Los hombres libres de Jones'
Aquesta pel·lícula relata la història del granger sureny Newton Knight (Matthew McConaughey) i la seva revolta armada contra l'exèrcit confederat a la Guerra de Secessió nord-americana. Fart de lluitar pels interessos dels més rics, Knight va desertar, es va aliar amb altres petits grangers i, amb l'ajuda dels esclaus locals, va liderar un alçament.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.