'El Club dels Bolats' s'estrena avui a Cugat.cat amb un programa musical i inclusiu


  • Comparteix:

Logo del programa

Logo del programa

Cugat.cat estrena avui 'El Club dels Bolats', un programa radiofònic musical i inclusiu. L'espai oferirà música de Catalunya i Andorra amb la presentació del periodista Albert Domènech, que estarà acompanyat per diferents col·laboradors amb algun tipus de discapacitat en el primer programa d'aquestes característiques del país. S'emetrà cada divendres a les dotze del migdia al 91.5FM i a la web Cugat.cat, i es podrà recuperar a l'espai de podcasts del grup de comunicació local.

El programa col·laborarà amb diverses entitats com EXIT 21, una iniciativa de la Fundació Catalana Síndrome de Down perquè persones amb discapacitat intel·lectual contribueixin en els mitjans de comunicació. Amb la Fundació Ludàlia, 'El Club dels Bolats' organitzarà esdeveniments perquè les persones amb discapacitats accedeixin a l'oci i la cultura. L'espai pretén així donar visibilitat a aquest col·lectiu amb discapacitat. La idea del projecte és créixer més enllà de la ràdio amb concerts, festes i altres tipus d'accions.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha explicat que 'El Club dels Bolats' aporta pluralitat a la programació de la ràdio.

Mònica Lablanca

Es tracta d'un programa que pretén potenciar l'actualitat musical del territori i ser una plataforma per als grups santcugatencs. També vol promoure la vessant inclusiva de la ràdio.


L'equip d''El Club dels Bolats' està format pel periodista Albert Ibáñez, la cantant de JoKB, Sílvia Farrés, l'actor Quim Llisorgas i la il·lustradora Helena Frias. També hi haurà una desena de col·laboradors que es distribuiran per les diferents seccions d'actualitat, agenda i concursos.

El presentador de l'espai ha explicat que el públic és una part molt important d'aquest programa que 'crida a la participació'.

Albert Domènech

Parlarem de tot el que passi musicalment a casa nostra, des d'artistes que presentin disc, des d'altres que tinguin concerts... Hi haurà veus conegudes i altres que no. També tindrem algun personatge mediàtic.


El programa es reemetrà els dissabtes a les onze de la nit a Cugat.cat. També es podrà seguir a altres emissores com Ràdio Vic, Sant 3 Ràdio a Barcelona, la Nova Ràdio del Camp de Tarragona i a la ràdio andorrana Cadena Pirenaica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.