Més de mig miler de persones assisteixen al Festival Vincles, que tindrà segona edició


  • Comparteix:

Albert Solà i Sergi Estella, en acció

Albert Solà i Sergi Estella, en acció

Les més de 500 persones que han acudit al festival musical Vincles han garantit que la iniciativa municipal tingui continuïtat amb una segona edició. L'Ajuntament s'ha felicitat per la resposta de la proposta que ha combinat noms consolidats de l'escena musical del país amb joves promeses locals. El Celler Modernista ha estat el punt de trobada del festival, que s'ha acomiadat aquest divendres amb Sanjosex i el duet local Solà & Estella.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha subratllat que el fet que més de mig miler de persones hagi assistit al concert és una demostració de les inquietuds culturals del municipi i l'aposta per la música en directe.

Fortuny ha garantit que Vincles tindrà una segona edició. Tot i que no ha concretat dates ni cartell, sí que ha dit que el Celler Modernista podria mantenir-se com a escenari.

Carmela Fortuny

Crec que el nivell ha estat molt igualat. És una activitat que ens plantegem d'una manera ferma repetir l'any vinent.


La cloenda de la iniciativa musical ha anat a càrrec de Solà & Estella que ha telonejat Sanjosex. El duet format pel santcugatenc Albert Solà i Sergi Estella i el seu particular humor han portat pels racons del Celler el seu folk americà amb el convenciment que Vincles és una bona plataforma per a l'escena musical. Ho ha dit Sergi Estella.

Sergi Estella

Està molt bé iniciatives musicals que donen peu als músics per poder expressar-se en un lloc com aquest.


En la mateixa línia s'ha mostrat el cantautor de la Bisbal de l'Empordà, Carles Sanjosé, que ha destacat l'encant de l'equipament dissenyat per Cèsar Martinell.

Carles Sanjosé

Estem molt contents de tocar en un lloc tan bonic. Em fa molta il·lusió tocar-hi.


Els últims dijous i divendres, el Celler Modernista ha estat testimoni també de les actuacions de Sara Pi amb Carmen Pendones, Joan Miquel Oliver amb Pantaleó i Gemma Humet amb Alba Llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.