'El hombre de las mil caras', d'Alberto Rodríguez, arriba avui als cines de Sant Cugat


  • Comparteix:

Eduard Fernández protagonitza 'El hombre de las mil caras' / Foto: ACN

Eduard Fernández protagonitza 'El hombre de las mil caras' / Foto: ACN

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb quatre nous films. Cinesa i Yelmo projectaran la nova cinta del director de la guardonada 'La isla mínima', Alberto Rodríguez, que torna a la gran pantalla amb 'El hombre de las mil caras', basada en fets reals sobre l'agent secret espanyol Francisco Paesa. Les grans produccions de la setmana són 'Florence Foster Jenkins', la història d'una burgesa obsessionada per esdevenir cantant d'òpera malgrat la seva falta de talent interpretada per Meryl Streep, i el western d'acció 'Los siete magníficos', protagonitzat per Denzel Washington, Chris Pratt i Ethan Hawke. Yelmo també proposa 'Captain Fantastic'.

ESCOLTA-HO

'El hombre de las mil caras'
El director de 'La isla mínima', Alberto Rodríguez, torna a la cartellera amb la història de Francisco Paesa (Eduard Fernández), exagent secret del govern espanyol i responsable de l'operació contra ETA més important de la història que es troba enmig d'una cas d'extorsió en plena crisi dels GAL i que provocarà que hagi de fugir del país.

Quan torna, anys després, està arruïnat i la seva vida personal travessa el pitjor moment. Serà llavors quan rebrà la visita de Luis Roldán (Carlos Santos), exdirector general de la Guàrdia Civil, i de la seva dona Nieves Fernández Puerto (Marta Etura), que li oferiran un milió de dòlars per ajudar-los a salvar 1.500 milions de pessetes sostretes de l'erari públic, una ocasió idònia per venjar-se del govern.



'Florence Foster Jenkins'
Meryl Streep protagonitza la història de Florence Foster, una novaiorquesa de l'alta societat que va perseguir obsessivament el somni de convertir-se en una gran cantant d'òpera, malgrat la seva incapacitat per a la música. El seu marit i mànager St. Clair Bayfield (Hugh Grant), un aristocràtic actor anglès, la protegeix de la veritat fins que ella decideix oferir un concert públic al Carnegie Hall.



'Los siete magníficos'
Western d'acció situat en el tranquil poble de Rose Creek, sotmès al control total i violent de l'industrial Bartholomew Bogue. Els habitants buscaran justícia amb els caçarecompenses Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel García Rulfo) i Red Harvest (Martin Sensmeier), que, gràcies a la seva dubtosa ètica, lluitaran per la seva llibertat a canvi de diners.



'Captain Fantastic'
El film narra la història d'una família que cria els seus set fills en plena natura. La mort de la mare farà que el pare (Viggo Mortensen) decideixi marxar cap a la ciutat, on hauran d'enfrontar-se a una realitat molt diferent. La pressió d'uns avis adinerats que volen quedar-se amb els néts farà encara més difícil la tasca del pare, que intentarà mantenir-los al seu costat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.