El Teatre-Auditori estrena avui temporada amb la versió femenina d''El Florido Pensil'


  • Comparteix:

Imatge promocional de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

Imatge promocional de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

'El Florido Pensil Nenes' obre aquest divendres la temporada al Teatre-Auditori. L'espectacle tracta el sistema educatiu de postguerra a través dels ulls de cinc alumnes amb el rostre de Lloll Bertran, Mireia Portas, Victòria Pagès, Roser Batalla i Isabel Rocatti. El muntatge es retroba amb el Teatre-Auditori, ja que fa 19 anys s'hi va representar la versió masculina amb el mateix director, Fernando Bernúes. L'obra començarà a les nou del vespre.

'El Florido Pensil Nenes', basat en el llibre d'Andrés Sopeña, aterra de nou al teatre santcugatenc com un divertit i irònic retrat de la duresa del sistema educatiu femení de la dictadura. A la direcció, Mireia Gabilondo acompanya Bernúes. Després de l'espectacle, les actrius comentaran amb els espectadors la funció.

La representació dóna el tret de sortida al nou cartell de setembre a febrer de l'equipament municipal, amb una quinzena de concerts, una desena de muntatges teatrals, dansa, humor, poesia i espectacles familiars. La proposta ofereix els concerts de Manel, Sopa de Cabra, Chenoa, Antonio Orozco, Ara Malikian, la banda local The Risas, i Rufus Wainwright , que ha exhaurit les localitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.